Werken bij

Bij DOEG Zorg zijn we altijd op zoek naar talent wat beschikt over vakmanschap en een groot ‘zorg hart’.

Daarmee willen we zeggen dat professionaliteit en het hebben van de juiste opleiding belangrijk is, maar niet belangrijker dan jouw persoonlijke visie en drive om te werken in onze mooie sector.

Bij DOEG Zorg geloven wij in korte lijnen en kleinschaligheid, bij ons geen recruiters of HR-adviseurs. Als jij interesse hebt om te werken in onze organisatie, neem dan contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek met onze Directeur Zorg Maarten van de
Giessen. Dat gesprek is overigens geheel vrijblijvend. Maar niet zonder risico, het is heel goed mogelijk dat je daarna graag aan de slag wil bij DOEG Zorg.

Het is je misschien ook opgevallen dat wij hier niet vaak vacatures hebben staan. Dat komt omdat de vacatures vervuld worden door mensen die eerder kennis hebben gemaakt. Daarmee zijn ze onderdeel geworden van ons netwerk waarna ze uitgenodigd worden te solliciteren bij een daadwerkelijke vacature.

Kortom wij doen het allemaal net even anders dan bij de reguliere zorgaanbieders. Maar dat bevalt ons prima en waarschijnlijk zal dat ook uitstekend bij jou passen. Dus neem gerust contact op als je toe bent aan een nieuwe uitdaging bij een frisse kleine zorgaanbieder. 

De koffie staat klaar!