[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”zoomIn”]

Wij zoeken medewerkers voor een nieuwe locatie in Almere.  Klik HIER !!!!

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”13,14″ img_size=”full” onclick=”link_no” autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”107″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”20″ equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”109″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”https://www.doegzorg.nl/dagbesteding-en-werk/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”111″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”https://www.doegzorg.nl/ambulant/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”113″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”https://www.doegzorg.nl/wonen/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]DOEG Zorg-& Dienstverlening voert voor het ouderinitiatief Ongerweges in Bunschoten-Spakenburg de zorg uit. Hierbij ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking in het Wonen; in Dagbesteding en Werk; Ambulant en tijdens het Logeren. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. ‘Dichtbij huis’ in kleinschalige woonvormen in hun eigen geboortedorp. ‘Samen met mensen die belangrijk voor hen zijn’ vanuit de visie dat werken in de driehoek (cliënt; familie en zorgverlener) tot een optimaal resultaat leidt.

Kernwaarden hierbij zijn: betrokkenheid; veiligheid; continuïteit; kwaliteit en vertrouwen.

Naast deze kernwaarden is DOEG Zorg- & Dienstverlening in staat met een uitgekiend financieel beleid tegen minder kosten meer diensten te leveren. En daardoor mag het met recht groots in kleinschalige zorg genoemd worden!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen –> Contact[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1547048426100{background-color: #8bc34a !important;}”][vc_single_image image=”15″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”10″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row]