Interesse?

Laten we met elkaar in contact komen. Kies hieronder bij welke groep u hoort, en neem aan de hand van de gegeven informatie contact met ons op.

Voor (nieuwe) Cliënten

Heb jij interesse om in één van onze locaties in Bunschoten of Almere te wonen en tegelijkertijd begeleiding te krijgen bij jouw zorgvragen, dan kun je contact opnemen met de Directeur Zorg van DOEG Zorg, de heer Maarten van de Giessen.

Voor Ouders/familie

Bent u ouder of familie van een kind en wilt u dat DOEG Zorg u verder helpt op het gebied van zorg- en dienstverlening? Neem dan contact op met Directeur Zorg, Maarten van de Giessen. Dat kan via de knop hieronder.

3

Voor (nieuwe) Medewerkers

Bij DOEG Zorg geloven wij in korte lijnen. Bij ons geen recruiters of HR-adviseurs. Als u interesse heeft om te werken in onze organisatie, neem dan contact op met onze Directeur Zorg, Maarten van de Giessen. Dat gesprek is geheel vrijblijvend, maar niet zonder risico. Het is heel goed mogelijk dat u daarna graag aan de slag wilt bij DOEG Zorg!

4

Voor Woon- en ouderinitiatieven

Vertegenwoordigt u een woon- of ouderinitiatief? En wilt u met DOEG Zorg om tafel om de mogelijkheden van samenwerkingen te bespreken? We komen graag in contact. Via onderstaande knop kunt u contact opnemen.

5

Voor Investeerders

Bent u geïnteresseerd geraakt door het succes van de DOEG Zorg formule, en wilt u daarom met ons doorpraten over mogelijke investeringen? Dat kan met onze Directeur Bedrijfsvoering, Joop Huisman. 

Voor Stagiaires

Als u interesse heeft om te stage te lopen bij onze organisatie, neem dan contact op met onze Directeur Zorg, Maarten van de Giessen. Dat kan via de knop hieronder.