foto van iemand die een mes gebruikt om groenten te snijden

Dagbesteding

Vanuit de visie dat iedereen recht heeft op een passende vorm van dagbesteding en/of werk ontwikkelt DOEG Zorg- & Dienstverlening in Bunschoten-Spakenburg activiteiten op diverse locaties.

Onder passende dagbesteding verstaan we: de match tussen datgene wat de cliënt nodig heeft in combinatie met zijn/haar wensen (vraag) en de ‘randvoorwaarden en kenmerken’ waaraan dagbesteding voldoet (aanbod).

Wij richten ons op mensen met een verstandelijke beperking en op hen die om een nadere reden een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Momenteel bieden wij dagbesteding aan in locatie Grace in Bunschoten. Het aanbod bestaat uit werken in de horeca (keuken, bediening, en foodtruck) en facilitaire werkzaamheden (tuin- en terras onderhoud, huishoudelijk werk)

Op onze locatie aan de Dieselweg bieden wij tal van activiteiten aan. Enerzijds is er het productiewerk zoals assemblage en kartonnage, anderzijds is er ook aandacht voor creatieve en belevingsgerichte activiteiten.

samenwerken

Naast ons huidige aanbod zijn andere projecten in voorbereiding, waarvoor wij nadrukkelijk samenwerking zoeken met andere partijen. Maatschappelijk en duurzaam ondernemen is daarin een belangrijk onderdeel van onze visie. We geloven in een participatie voor iedereen in de maatschappij.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen werken aan een aanbod op maat.