Dagbesteding en Werk

'Maatschappelijk en duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze visie.'

Vanuit de visie dat iedereen recht heeft op een passende vorm van dagbesteding en/of werk ontwikkelt DOEG Zorg- & Dienstverlening in Bunschoten-Spakenburg activiteiten op diverse locaties.

Daarnaast bieden wij dagbesteding aan in Café de Liefde in Harderwijk

Onder passende dagbesteding verstaan we: de match tussen datgene wat de cliënt nodig heeft in combinatie met zijn/haar wensen (vraag) en de ‘randvoorwaarden en kenmerken’ waaraan dagbesteding voldoet (aanbod).

Wij richten ons op mensen met een verstandelijke beperking en op hen die om een nadere reden een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Momenteel bieden wij dagbesteding aan in locatie De Bron in Bunschoten. Het aanbod bestaat uit werken in de horeca (keuken, bediening, en foodtruck), facilitaire werkzaamheden (tuin- en terras onderhoud, huishoudelijk werk) en pakketuitgifte en inname DHL-pick-up point. Daarnaast bieden wij productiewerk (montage) en creatieve activiteiten aan.

Naast ons huidige aanbod zijn andere projecten in voorbereiding, waarvoor wij nadrukkelijk samenwerking zoeken met andere partijen. Maatschappelijk en duurzaam ondernemen is daarin een belangrijk onderdeel van onze visie. We geloven in een participatie voor iedereen in de maatschappij.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen werken aan een aanbod op maat

Zie voor meer informatie onze brochure dagbesteding en de contactpagina